14
Nov

Donderdag 17 november is het zover! Dan start om 17.00 uur de (online) verkoop van de woningen via deze website

De Tuinen van Hornmeer wordt een groene, duurzame en waterrijke woonwijk aan de Meervalstraat in Aalsmeer. De Tuinen van Hornmeer wordt een wijk voor iedereen. 

In totaal komen er 80 woningen, waarvan 37 vrije sector woningen in een mooie mix van o.a. 10 verandawoningen, 13 parkwoningen, 6 tuinwoningen, 6 herenhuizen en 2 vrijstaande villa’s. Daarnaast komen er sociale koopwoningen voor starters en levensloopbestendige appartementen. De 12 sociale koopwoningen en 31 appartementen gaan op een later moment in verkoop en/of verhuur. De woningen worden energiezuinig en aardgasvrij. Verder zijn de woningen gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht van toepassing.

Online inschrijven

Op donderdag 17 november om 17.00 uur kunt u alle verkoopinformatie online vinden op deze website, waaronder de verkoopbrochure en prijslijst.

Vanaf dat moment is het mogelijk om online in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers van uw voorkeur. Inschrijven gaat via het online inschrijfformulier dat vanaf dat moment online is. Per toekomstig huishouden wordt slechts 1 inschrijving geaccepteerd. U heeft ruim de tijd om uw voorkeuren door te geven, want de inschrijving sluit op dinsdag 22 november om 17.00 uur.

Toewijzing woningen

De toewijzing volgt in de week daarna. U wordt daaropvolgend geïnformeerd over de uitslag. Alle inschrijvers ontvangen een bericht per e-mail. De kandidaten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen, worden door de makelaars gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor een verkoopgesprek. U ontvangt een e-mail als u geen bouwnummer toegewezen heeft gekregen. U wordt dan op de reservelijst geplaatst.


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring