Financiering

ING EN FINANCIEEL FIT HELPEN U BIJ DE FINANCIËLE CHECK

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heeft u interesse in een woning in dit nieuwbouwproject? Dan ontvangen wij graag uw financiële check zodra de verkoop is gestart. ING en Financieel Fit bieden de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

HOE WERKT HET?

De financiële check kan in uw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. U kunt de financiële check (kosteloos) laten uitvoeren door een financieel adviseur van ING of Financieel Fit. Laatstgenoemde is een onafhankelijke tussenpersoon welke met alle geldverstrekkers samenwerkt en zo ook met de ING. 

De financieel adviseurs Marcel Roos & Mark Heukels (ING) en Ruth van de Ven (Financieel Fit) zijn nauw betrokken bij het project. Zij gaan graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met u de financiële mogelijkheden, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM WONEN

Diverse geldverstrekkers, waaronder de ING, stimuleren energiezuinig en duurzaam wonen. En dat wordt beloond. Koopt u een milieuvriendelijke en duurzame woning? Dan kunt u wellicht een extra duurzaamheidskorting krijgen. Onze adviseurs kunnen u daar alles over vertellen.

NEEM CONTACT OP MET ÉÉN VAN DE ADVISEURS

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor uw woning.

ING | Marcel Roos of Mark Heukels via deze link.

Financieel Fit | Ruth van de Ven via deze link.
 

 


ING | Marcel Roos


Telefoon: 06 18 05 42 45
E-mail: [email protected]

Website


ING | Mark Heukels


Telefoon: 06 30 64 78 98
E-mail: [email protected]


Financieel Fit | Ruth van de Ven


Telefoon: 0252 53 78 00
E-mail: [email protected]

Website


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring