11
Jul

Start (online) verkoop 30 middeldure appartementen op woensdag 19 juli om 17.00 uur

Op woensdag 19 juli om 17.00 uur start de (online) verkoop van 30 middeldure appartementen in het nieuwbouwproject De Tuinen van Hornmeer in Aalsmeer via detuinenvanhornmeer.nl. De appartementen worden aangeboden voor € 403.000 v.o.n.

30 middeldure koopappartementen

Er komen in totaal 30 ruim opgezette appartementen, verdeeld over vier woonlagen en bereikbaar via de lift en het trappenhuis. De appartementen zijn in grootte variërend tussen de ca. 81 en ca. 84 m2.

De appartementen op de begane grond hebben een tuin. De appartementen vanaf de 1e tot en met de 4verdieping beschikken over een ruim balkon. De tuin of het balkon ligt op het zuidoosten, noordoosten of -westen, afhankelijk van het bouwnummer. Aan parkeren is ook gedacht. De parkeerplaatsen bevinden zich in de nabijgelegen parkeerhoven. Voor uw fiets of het opbergen van spullen beschikt u over een berging op de begane grond.

Alles voor gemakkelijk en comfortabel wonen vindt u in De Tuinen van Hornmeer. Alles is gelijkvloers, wel zo makkelijk. Dat maakt de appartementen ook zeer geschikt voor senioren. Met oog op de toekomst zijn de appartementen duurzaam gebouwd, gasloos en voorzien van vloerverwarming.

Online inschrijven
Vanaf woensdag 19 juli om 17.00 uur kunt u alle verkoopinformatie van de 30 middeldure koopappartementen online vinden op deze website , waaronder de verkoopbrochure en prijslijst.

Vanaf dat moment is het mogelijk om online in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers van uw voorkeur. Inschrijven gaat via het online inschrijfformulier dat vanaf dat moment online is. U kunt maximaal 6 voorkeuren doorgeven. Per toekomstig huishouden wordt slechts 1 inschrijving geaccepteerd. U heeft voldoende tijd om uw voorkeuren door te geven, want de inschrijving sluit op dinsdag 25 juli om 12.00 uur.

Toewijzing woningen

De toewijzing volgt daarna. Alle inschrijvers ontvangen een bericht per e-mail. De kandidaten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen, worden door de makelaars gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor een verkoopgesprek. U ontvangt een e-mail als u geen bouwnummer toegewezen heeft gekregen. U wordt dan op de reservelijst geplaatst. 

 


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring